Buna ziua, domnule primar! Cu ce probleme mai vin localnicii la primarie?

- Primaria Poiana Mare" />

Scurt interviu cu dl. primar Marin Vintila

www.poianamare.ro – Buna ziua, domnule primar! Cu ce probleme mai vin localnicii la primarie?

Primarul Marin Vintila: In primul rand, au venit multi localnici sa reclame furturile de la culturile agricole de camp. Au fost determinate pagubele si oamenii au fost indrumati sa mearga la politie. Au fost reclamate probleme privind incendierea miristilor. Am intervenit in foarte multe randuri cu autospeciala. Pot spune ca in momentul de fata avem nevoie de o autospeciala.

www.poianamare.ro – Ne aflam, deja, in luna noiembrie, se apropie cu pasi repezi iarna, a fost asigurat stocul de lemne pentru unitatile de invatamant de pe raza comunei?

Primarul Marin Vintila: Primaria comunei Poiana Mare a demarat actiunea de achizitionare a combutibilului solid pentru unitatile de invatamant inca din vara. Salile de clasa vor beneficia in aceasta iarna de caldura, iar elevii vor invata in conditii optime. Avem lemne asigurate pentru toate unitatile scolare. De asemenea, instalatiile termice din unitatile de invatamant de pe raza comunei au fost verificate pentru a se stabili buna lor functionare.

www.poianamare.ro – Parcul auto, de care dispune primaria, este pregatit pentru deszapezire?

Primarul Marin Vintila: In momentul de fata, sunt pregatite utilajele din parcul auto al primariei care vor fi utilizate pentru lucrarile de deszapezire. Desi drumurile sunt denivelate, din cauza lucrarilor care se deruleaza in momentul de fata pentru implementarea Masterplanului de apa si canalizare, voi lua masurile necesare pentru ca iarna sa nu fie probleme in ceea ce priveste lucrarile de curatare de zapada a strazilor.

www.poianamare.ro – Va multumim, domnule primar, pentru timpul acordat!

20 noiembrie 2013