PENSIILE VOR FI DISTRIBUITE INAINTE DE CRACIUN

Pensiile vor ajunge la beneficiari inainte de Craciun, dar numai in conditiile in care partenerii de conventie respecta programul stabilit de comun acord, a anuntat, in data de 3 decembrie, intr-un comunicat de presa, Compania Nationala Posta Romana (CNPR). Potrivit institutiei, in perioada 11-21 decembrie, vor fi achitate in avans, la domiciliul beneficiarilor, drepturile banesti aferente pensiilor de stat si pentru agricultori, dar si a pensiilor de veterani de razboi.

          CNPR arata ca persoanele care nu vor fi gasite la domiciliu vor fi avizate si au posibilitatea sa isi ridice contravaloare drepturilor sociale cuvenite la ghiseele subunitatilor postale, in intervalul 24-31 decembrie 2013.

          Achitarea drepturilor de protectie sociala la domiciliul beneficiarilor in intervalele de timp mentionate se va efectua in conditiile in care partenerii de conventie (Casa Nationala de Pensii Publice,  ANPIS, Casele de Pensii Sectoriale) respecta programul stabilit de comun acord, privind datele de virare a sumelor de plata, mentioneaza Posta Romana (Agerpres)  

9 decembrie 2013