Opinia cetetenilor din Poiana Mare

   "Fiul al comunei daruit pentru comunitate, respectuos, om de cuvant si harnic, comunicativ, a ajutat oamenii saraci, dornic de munca, ne-a sprijinit, nu a avut comuna Poiana Mare un primar mai bun ca Vintila. Sunt cateva din cuvintele rostite de catre localnicii din Poiana Mare pentru a-l descrie pe Marin Vintila, care de peste patru ani este primar. Medici, cadre didactice, directori de scoli, preoti, ingineri si oameni simpli, cu totii spun ca edilul-sef s-a implicat foarte mult in dezvoltarea comunei si s-a zbatut ca lor sa le fie bine. Parerea mea despre primarul Marin Vintila este la superlativ. A avut o contributie hotaratoare in modernizarea institutiilor de invatamant de pe raza comunei, iar copiii invata in conditii foarte bune. Datorita lui am reusit sa facem functional etajul trei al Liceului Teoretic George St. Marincu din comuna. Marin Vintila este un om de cuvant. Cu orice problema am apelat la dumnealui, intotdeauna am primit sprijinul necesar. Este un fiu al comunei daruit pentru comunitate. Este foarte aproape de cetatenii comunei, este comunicativ, intotdeauna le-a intins o mana de ajutor celor aflati la nevoie. Este un om corect, harnic, sincer, prietenos, serios, iar modul sau de a comunica cu oamenii este punctul lui forte. Este primarul care merita sa fie ales in continuare", a precizat dna Lila Gliga, directoarea Liceului Teoretic George St. Marincu.

   "Este un om al comunei, tanar, dornic de munca. Ne-a sprijinit in tot ce am solicitat. A corespuns ca primar si as vrea sa fie in continuare", a declarat medicul veterinar Victor Vartosu.

   Costinel Barnoi, 40 de ani: "Este unicat in sensul bun al cuvantului. A facut multe pentru comuna si il vrem in continuare primar".

   Aurel Bucata, 63 de ani, pensionar: "Domnul primar Marin Vintila este cel mai bun primar, nu are adversar. E un om al comunei care i-a ajutat pe toti".

   Ion Iordache, 63 de ani, pensionar: "Altul msi bun ca primarul Marin Vintila nu este in comuna".

   Marmea Maria, 61 ani, pensionara: "Marin Vintila este cel mai bun primar. Nu a avut Poiana Mare un primar asa bun. Este un om de cuvant, harnic".

   "Nu exista in comuna un om care sa spuna ceva rau despre el, decat cei care il invidiaza. Sunt de 13 ani preot in comuna Poiana Mare, dar in ultimii patru ani pentru Poiana Mare, pentru biserica si pentru comunitate si toate segmentele, s-au facut pasi importanti. S-au acordat fonduri pentru toate bisericile din comuna. Biserica noastra este inca in lucru, iar lucrarile vor fi finalizate in vara. Domnul primar a fost cu initiativa de a se infiinta Ziua Comunei Poiana Mare, zi in care au fost angrenati oameni importanti. A organizat un grup folcloric de dans si de jocuri populare si urmeaza sa le achizitioneze un rand de costume populare. Domnul primar a investit in modernizarea parcului din centrul comunei. Marin Vintila are tot timpul usa deschisa pentru cetateni. Ori de cate ori am apelat la dumnealui, nu ne-a refuzat niciodata. Nu am gasit intelegere din partea altor primari. In schimb, dumnealui este deschis cu toata lumea. Doresc o continuitate pentru ca este un prieten al tuturor. Este un om dintre oameni, pentru oameni. Suntem siguri ca va iesi la pensie din aceasta functie", a precizat Cristian Rudareanu, preot in comuna Poiana Mare.