MOS CRACIUN A VENIT DEJA LA COPIII DIN POIANA MARE

Mos Craciun a sosit, cu cateva zile mai devreme, la copiii din comuna Poiana Mare. Astfel, in dimineata zilei de 18 decembrie 2013, in toate scolile si gradinitele din comuna, toti copiii prescolari si scolari, pana la clasa a VIII-a, au primit, fiecare, cate un consistent pachet cu dulciuri, sucuri si fructe, drept cadou de Craciun. Intreaga actiune s-a desfasurat sub supravegherea si cu participarea efectiva a reprezentantilor autoritatilor locale si ai unitatilor scolare respective, evitandu-se astfel ca vreun copil sa fie privat de cadoul cuvenit.  

Evenimentul a fost organizat de Primaria si Consiliul Local Poiana Mare, in colaborare directa cu conducerile scolilor si gradinitelor din comuna. Pe fetele tuturor copiilor s-a putut observat bucuria si satisfactia, dupa primirea acestui cadou. Pentru marcarea evenimentului, la randul lor, sub indrumarea cadrelor didactice, copiii au oferit emotionante momente artistice, in cadrul serbarilor organizate cu prilejul sarbatorilor de iarna.

Primarul comunei Poiana Mare, dl. Marin Vintila, a participat personal la festivitatea de inmanare a cadourilor catre toti copiii Scolii Generale Nr. 3 cu clasele I-VIII, din apropierea sediului Primariei. Cu acest prilej, domnia sa a declarat urmatoarele: “Intreaga actiune a necesitat eforturi financiare si umane considerabile, dar Primaria si Consiliul Local Poiana Mare, alaturi de intregul colectiv de cadre didactice din scolile si gradinitele comunei, au reusit, si in acest an, sa aduca bucurie in sufletul acestor minunati copii, oferindu-le aceste cadouri cu ocazia Craciunului. Le urez tuturor copiilor, cadrelor didactice si celor care ne-au sprijinit in aceasta frumoasa actiune un Craciun Fericit si un An Nou plin de belsug si impliniri!”.

18 decembrie 2013

Album foto

Vezi albumul