LOCUL III IN CAMPIONATUL JUDETEAN PENTRU SPORTUL POIANA MARE

LOCUL III IN CAMPIONATUL JUDETEAN

PENTRU SPORTUL POIANA MARE

 

          Echipa de fotbal a comunei Poiana Mare, Sportul Poiana Mare, ocupa in momentul de fata locul III in Campionatul Judetean de Fotbal.

          In acest an sportiv, echipa a suferit cateva modificari, schimbandu-si numele. Astfel, Viitorul Poiana Mare evolueaza sub numele de Sporul Poiana Mare. In plus, la nivelul localitatii a fost infiintata si echipa de juniori. Presedintele clubului de fotbal Sportul Poiana Mare, consilierul Viorel Olaru, a precizat ca de curand a fost obtinuta personalitatea juridica a clubului sportiv in urma unei hotarari judecatoresti: “Astfel, putem elibera bilete de intrare, chitante sau bonuri, iar banii obtinuti vor fi folositi pentru echipa de fotbal”.

          Reamintim ca echipa de fotbal a fost reinscrisa in Campionatul Judetean in anul 2008, la initiativa primarului Marin Vintila, un mare iubitor al sportului rege. De-a lungul primului sau mandat, edilul-sef a facut tot posibilul ca fotbalistii comunei sa aiba o baza sportiva moderna pe care sa joace si acest lucru a devenit realitate. In momentul de fata, Sportul Poiana Mare dispune de un stadion modern, proiectul noii baze sportive fiind asemanator cu cel al unui stadion de antrenament din Ghencea.

          Va prezentam componenta celor doua echipe de fotbal Sportul Poiana Mare (juniori si seniori):

          Juniori: Lupu Costinel, Busca Dumitru, Riza Florin, Stanica Danut, Vintila Vlad, Cuzub Gabriel, Gugustea Madalin, Negru Cristian, Banca Adrian, Segarceanu Cosmin, Matea Cosmin, Impuscatoiu Danut, Bozgan Alin, Pandia Alexandru, Pasmac Costi.

          Seniori: Barbu Tonel, Dan Ionut, Serban Alexandru, Raducanu Fanut, Deliu Ionut Marcel, Popa Mihai, Duta Dorin, Cuzub Gabriel, Ciucu Alexandru, Caldararu Luiggi, Vedeanu Petrica, Alecu Cristi, Alecu Dani, Mitrica Costea, Uta Cristi, Negru Vasi, Dudu Adelin, Cismaru Alexandru.

Doru Dobie, sustinator de nadejde al echipei de fotbal

          Clubul Sportul Poiana Mare, in cadrul caruia activeaza cele doua echipe de fotbal ale comunei, are nevoie de sustinere financiara din partea celor care vor sa promoveze fotbalul comunal.

          Pana acum, cel care a dat curs invitatiei autoritatilor locale de a fi alaturi de fotbalisti este unul dintre cei mai harnici gospodari ai localitatii. Este vorba despre inginerul Doru Dobie. Acesta detine o suprafata mare de teren agricol si numeroase utilaje. Dar dincolo de activitatile pe care le desfasoara zilnic, Doru Dobie este un filantrop. Ii place sa intinda o mana de ajutor si sa fie alaturi de cei aflati la necaz. Este suporter al celor doua echipe de fotbal Sportul Poiana Mare si in momentul in care a auzit ca acestea au nevoie de sustinere financiara, Doru Dobie a dorit sa fie alaturi de fotbalistii comunei. “Doru Dobie sponsorizeaza activitatea echipei de fotbal a comunei si vrem sa multumim pentru sprijinul acordat. Inseamna foarte mult pentru noi faptul ca ne-a ajutat financiar sa promovam sportul comunal si sa oferim un moment frumos locuitorilor prin intermediul competitiilor sportive”, a precizat primarul Marin Vintila. (Jurnalul de Poiana Mare, noiembrie 2012)

3 decembrie 2012