Gradinita nr. 3 din Poiana Mare

La Gradinita nr. 3 din Poiana Mare invata 47 de copii. Unitatea de invatamant functioneaza intr-o cladire cu trei sali de clasa si detine doua grupe de copii: grupa mijlocie si grupa mare.

La grupa mijlocie, copiii sunt indrumati de educatoarea Adriana Stancea, care, cu ocazia vizitei noastre, ne-a declarat urmatoarele: “Copiii de astazi sunt mult mai energici si trebuie lucrat foarte mult cu ei. De asemenea, trebuie lucrat si cu parintii. Desfasuram numeroase activitati extrascolare. Anul acesta, avem un parteneriat cu gradinita din Tunarii Vechi. O data pe luna, organizam o sedinta cu parintii, in cadrul careia dezbatem diferite teme, discutam problemele pe care le intalnim la clasa sau pe care parintii le au cu copiii acasa si incercam sa gasim, impreuna, solutii”.

La grupa mare invata 21 de copii, sub indrumarea educatoarei Elena Netoiu, care, la randul sau, a precizat urmatoarele: “Am 33 de ani de cand lucreaz in invatamant si mi se pare placut. In momentul de fata exista o diferenta, comparativ cu ceea ce a fost odata, in sensul ca trebuie sa vorbim mai mult de tehnica si sa ne adaptam la progresele acesteia”.

27 martie 2014