Cristian Rudareanu – preot paroh in Poiana Mare – expozitie de pictura si sculptura in Bucuresti

   Joi, 26 septembrie 2013, in foaierul Teatrului “Nottara” din Bucuresti, a avut loc vernisajul expozitiei de pictura si sculptura in lemn, intitulata “Metamorfozele viitorului”, a artistilor doljeni Cristian Rudareanu si Bogdan Bobin.

          Desfasurata sub crezul artistic conform caruia “Forma este singura umbra care poate fi atinsa. Prin materie, sentimentul capata Forma”, expozitia a reunit tablouri si sculpturi in lemn, care au reliefat crezurile artistice ale autorilor referitoare la proiectia lumii nevazute in lumea vazuta, context in care au folosit o seama de procedee artistice ce au inclus forma, culoarea, nuanta si ideea.

          Despre artistii expozanti, mentionam faptul ca Bogdan Bobin este absolvent al Facultatii de Arhitectura din Bucuresti, iar Cristian Rudareanu este absolvent al Facultatii de Teologie din Craiova. De asemenea, despre Cristian Rudareanu mai putem spune, cu mandrie, ca este un adevarat fiu al comunei Poiana Mare, de multi ani fiind preot paroh in cadrul Bisericii “Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil”, din centrul comunei. Deosebit de integrat in viata sociala si culturala a comunei Poiana Mare, pictor si sculptor atunci cand are suficient timp liber pentru a practica aceste doua arte, Cristian Rudareanu a facut inca o data cinste comunei Poiana Mare, in care isi desfasoara activitatea preoteasca, ducand numele acesteia, odata cu el, si in capitala tarii noastre, prin picturile si sculpturile sale, pe care le-a infatisat publicului in cadrul expozitiei de la Teatrul “Nottara”.

30 septembrie 2013

Posteaza comentariu


*
*
*