Stiri

Urari adresate cu prilejul sarbatorii Sfintului Ierarh Nicolae

Cu prilejul praznuirii Sfantului Ierarh Nicolae, Primaria Poiana Mare si Primarul Marin Vintila ureaza tuturor sarbatoritilor si familiilor acestora “La multi ani!”, sanatate, fericire, liniste si bucurii!

5 decembrie 2018

1 Decembrie – Ziua Nationala a Romaniei!

La Multi Ani, Romania! La Multi Ani, romani! La Multi Ani, locuitori ai frumoasei comune Poiana Mare!, va ureaza primarul Marin Vintila si Consiliul Local al comunei Poiana Mare.

27 noiembrie 2018

Urari adresate cu prilejul sarbatorii Sfintului Apostol Andrei, Ocrotitorul Romaniei

Cu prilejul zilei de 30 noiembrie, Sarbatoarea Sfantului Apostol Andrei, cel Intai chemat, Ocrotitorul Romaniei, Primaria Poiana Mare si Primarul Marin Vintila ureaza tuturor sarbatoritilor si familiilor acestora “La Multi Ani!”, sanatate, belsug si bucurii!

27 noiembrie 2018

Urari adresate cu prilejul sarbatorii Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil

Cu prilejul zilei de 8 noiembrie, Sarbatoarea Sfantilor Arhangheli Mihail si Gavriil, Consiliul Local Poiana Mare si Primarul Marin Vintila ureaza tuturor sarbatoritilor si familiilor acestora “La multi ani!”, sanatate, liniste si pace, belsug si bucurii!

8 noiembrie 2018

Prefectul judeţului Dolj: „Facem apel la calm în rândul cetăţenilor cu privire la virusul pestei porcine!“

Apariţia virusului pestei porcine africane în judeţul Dolj a creat panică în rândul oamenilor. După ce iniţial localnicii din satul Comănicea, comuna Secu, au refuzat să colaboreze cu autorităţile, ulterior au ales să îşi sacrifice animalele la adăpostul nopţii pentru a nu rămâne fără provizii de Crăciun.

5 noiembrie 2018

Artisti renumiti si un impresionant foc de artificii la Zilele comunei Poiana Mare

Editia din acest an, a unsprezecea, a Zilelor comunei Poiana Mare a avut loc in perioada 29 – 30 septembrie 2018, in parcul din centrul comunei, in organizarea Primariei si a Consiliului Local Poiana Mare. La fel ca si in anii trecuti, si la aceasta editie, numarul participantilor a fost deosebit de mare, cele doua zile de distractie si voie buna reunind cateva mii de localnici si vizitatori din satele si comunele invecinate.

2 octombrie 2018

Agricultura din Dolj, la raport: Cereale multe şi un virus la graniţă

Fermierii din Dolj vor avea producţii record la cereale, iar acest lucru se datorează şi faptului că mulţi dintre ei au accesat fonduri europene şi au început să facă agricultură de performanţă. Măsurile care se află în derulare la APIA Dolj aduc în judeţ 100 de milioane de euro.

7 septembrie 2018

Primăria comunei Poiana Mare organizează concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a unui post contractual

Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant candidatii trebuie sa îndeplinească conditiile prevazute la art. 3 din H.G. nr. 286/2011, modificata. Condiţii specifice în vederea participarii la concurs : - studii medii absolvite cu diploma de bacalaureat; -permis de conducere categoriile B şi C; -cursuri de formare profesională în domeniul situatiilor de urgenţa. -vechime minima 2 ani. 

3 septembrie 2018

La multi ani! cu prilejul sarbatorii Sfintei Marii

Cu prilejul praznuirii Adormirii Maicii Domnului, Fecioara Maria, Consiliul Local al comunei Poiana Mare si primarul Marin Vintila ureaza tuturor celor care isi serbeaza onomastica multa sanatate, fericire si noroc, alaturi de traditionalul “La Multi Ani”!

15 august 2018

Peste 5.500 de fermieri din Dolj vor fi controlaţi

După ce, anul trecut, Doljul a fost pe locul întâi pe ţară în ceea ce priveşte numărul fermierilor aflaţi la control, la fel stau lucrurile şi 2018. Potrivit reprezentanților Agenției de Plăţi și Intervenție pentru Agricultură (APIA), eşantionul de control pentru campania 2018 cuprinde peste 5.500 de fermieri. Ce trebuie să facă agricultorii aflați la control, care sunt cele mai frecvente nereguli pe care le identifică reprezentanții APIA și ce sancțiuni riscă persoanele prinse cu ocaua mică aflați din articol.

4 august 2018

Doljeni infectaţi cu virusul West Nile. Cum vă feriți de boală?

Infecția cu virusul West Nile este mai puțin cunoscută în Oltenia, dar este o afecțiune de care nu suntem feriți. Doi bărbați, unul de 58 de ani, din Craiova, și altul de 42 de ani, din comuna Drăgotești, au fost depistați zilele acestea că sunt infectați cu virusul West Nile. 

29 iulie 2018

Comerţul cu porci, interzis în Dolj din cauza pestei porcine

Comercializarea porcilor în târgurile din județul Dolj este interzisă în această perioadă. Restricțiile au fost impuse de autorităţi în contextul evoluţiei agresive a virusului pestei porcine africane în ţara noastră. Acesta provoacă mortalitate în 100% din cazuri şi nu poate fi prevenit prin vaccinări. „Comercializarea porcilor s-a interzis prin ordinul prefectului judeţului. 

29 iulie 2018
1 - 15 din 361