Doua zile de mare sărbătoare la Poiana Mare

In zilele de 09 si 10 septembrie 2017, Primaria si Consiliul Local Poiana Mare, au organizat Zilele comunei Poiana Mare, sarbatoare aflata la cea de-a zecea editie. Desfasurata in frumosul cadru natural, plin de verdeata, oferit de parcul din centrul comunei, manifestarea a reunit persoane de toate varstele, dornice sa se distreze, sa urmareasca programele artistice sau sa se bucure de berea rece si micii gustosi ce sfaraiau pe gratar.

Si de aceasta data, intreaga manifestare a fost organizata si coordonata de catre primarul localitatii, domnul Marin Vintila, cel care, in urma cu zece ani, la preluarea primului mandat, a demarat aceast proiect. A fost ajutat de catre tanarul si energicul viceprimar al comunei, Cristian Ologu, cu care face o echipa minunata, alaturi de consilierii locali ai partidului din care provin. La invitatia domnului primar, la sarbatoarea Zilei comunei Poiana Mare, a fost prezenta si o echipa a administratiei publice locale din judetul Dolj, condusa de domnul Ion Prioteasa, presedinte al Consiliului Judetean Dolj, un grup de parlamentari de Dolj, precum si primari din orasele si comunele invecinate.

In orele de varf ale manifestarii, au participat peste 4000 de localnici ai satelor arondate comunei si altele invecinate, chiar din orasele Craiova si Calafat. Participantii, obisnuiti deja cu sarbatoarea comunei, au inundat, pur si simplu, aleile parcului, incepand din prima zi, nefiind speriati de vantul puternic si aversele de ploaie care au aparut in seara zile de 09.09.2017. In cadrul programului artistic din prima zi, au evoluat cantaretii de muzica populara Paula Butusina, Manuela Motocu, Marian Giura si Corina Calin. 

In a doua zi a manifestarii, duminica 10.09.2017, incepand cu orele 17.00, pe scena din centrul comunei au urcat artistii de muzica populara Matilda Pascal Cojocarita si Stefan Cigu, Cristian Banateanu, Liviu Dica, Cornelia Tica, Valentin Andrei, trupa Haiducii. Acestia au oferit un spectacol deosebit, savurat de toti cei prezenti, care au si incins cateva jocuri populare in spatiul din fata scenei. In seara aceleiasi zile, a mai evoluat si indragita artista de muzica usoara Andreea Banica, dupa care a urmat un frumos foc de artificii. Mentionam ca, intreg spectacol a fost transmis in direct de catre postul de televiziune “GTV”, din Craiova.

Numerosi participanti la eveniment, precum si invitatii, l-au felicitat pe domnul primar pentru buna organizare a manifestarii si i-au urat succes in activitatea sa profesionala, in contextul in care se afla la cel de-al treilea mandat de edil sef al comunei.

Astfel, la finalul celor doua zile de sarbatoare, putem spune ca poienarii s-au bucurat de evenimentul organizat de catre Primarie, celebrand astfel, si in acest an, comuna in care locuiesc si muncesc.

11 septembrie 2017

Video

Album foto

Vezi albumul