19.05.2019 - Sarbatoarea “Florii de salcam” la Poiana Mare

In organizarea Primariei si a Consiliului Local Poiana Mare, Sarbatoarea Salcamului din acest an s-a desfasurat in data de 19.05.2019, in frumosul si pitorescul cadru natural oferit de Padurea Ilaru. Sarbatoarea a atras o multime de oameni ai locului, inca de la primele ore ale diminetii, vremea fiind insorita toata ziua, aspect care a amplificat dorinta de petrecere a participantilor, care, la apogeul sarbatorii, se ridicau, dupa aprecierile noastre, la peste 3.000 persoane. Veniti impreuna cu familia, cu cei dragi si apropiati, atat poienarii cat si cei din satele apropiate au petrecut la un gratar si o bere rece sau la o plimbare in aer liber, urmarind si programul artistic derulat de indragiti cantareti de muzica populara. De asemenea, copiii s-au bucurat de diversele oferte ale bogatului parc de distractii.

Si de aceasta data, organizator si amfitrion al acestei petreceri campenesti a fost primarul comunei Poiana Mare, Marin Vintila, ajutat fiind de viceprimarul Cristian Ologu.

La Sarbatoarea “Florii de salcam”, din Poiana Mare, au participat, in calitate de invitati ai Primarului Marin Vintila, si reprezentanti ai Consiliului Judetean Dolj, precum si parlamentari de Dolj, toti apropiati de oamenii comunei si de primarul acesteia.

22 mai 2019

Album foto

Vezi albumul