8 Martie 2019 – peste 3000 de garoafe daruite femeilor din Poiana Mare de catre primarul Marin Vintila

Ziua de vineri, 8 martie 2019, a fost una deosebita in comuna Poiana Mare. Nu numai pentru a fost o zi insorita si calduroasa, ci si pentru ca femeile din localitate au fost pe primul loc in inimile barbatilor, in frunte cu primarul comunei Poiana Mare, Marin Vintila, care a continuat traditia, stabilita chiar de catre domnia sa, de cand este edil sef, de a darui garoafe doamnelor si domnisoarelor din comuna, cu ocazia Zilei Internationale a Femeii.

Cu bratele pline de flori, insotit de catre Cristian Ologu, tanarul viceprimar al comunei, si de catre consilierii locali ai P.S.D., domnul Marin Vintila a plecat, pe jos, prin comuna, pentru a darui un strop de bucurie femeilor cu care s-a intalnit in drumul sau. Totul a meritat pe deplin, domnul primar fiind rasplatit, de catre femeile carora le-a inmanat flori, cu zambete, imbratisari, sarutari si cuvinte de multumire. In multe din situatii, primarul a oferit celor cu care s-a intalnit, femei sau barbati, scurte audiente, incercand pe cat posibil sa rezolve unele din problemele ridicate de consatenii sai, fie ca era vorba de repararea iluminatului public, fie de repararea unei strazi stricate de zapada, fie de acordarea subventiilor APIA, sau doleante ridicate cu prilejul activitatilor legate de introducerea apei curente si a canalizarii in comuna.

Actiunea coordonata, condusa si organizata de catre domnul primar Marin Vintila nu a avut vreo urma de politizare, cu totii facandu-si datoria de barbati, fata de doamnele si domnisoarele din localitate. Impartiti pe strazi, deosebit de bine organizati, toti cei angrenati au impartit frumoasele garoafe tuturor femeilor intalnite in calea lor, celor care lucrau in institutiile, scolile, gradinitele, dispensarele, magazinele sau farmaciile din localitate. A fost un gest deosebit, cu care domnul Marin Vintila le-a obisnuit pe doamnele si domnisoarele din comuna, gest pe care l-a facut in fiecare an de cand are mandatul de primar. 

10 martie 2019

Album foto

Vezi albumul