Se va lucra fără zile libere! Fermierii doljeni, aşteptaţi la sediile APIA

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) Centrul Judeţean Dolj reaminteşte că, termenul limită de depunere a Cererilor unice de plată în cadrul Campaniei 2017 este data de 15 mai 2017. Pentru a veni în sprijinul fermierilor, în weekend-urile următoare, respectiv 06 – 07 mai şi 13 – 14 mai, sediile APIA Centrul judeţen Dolj şi Centrele locale din subordine vor funcţiona după programul de lucru normal. În ce priveşte situaţia depunerii Cererilor unice de plată, până la data de 03 mai la nivelul judeţului Dolj, avem înregistrate în baza de date un număr de 27.600 de cereri însumând de 70% din totalul estimat.

          Au rămas mai puţin de două săptămâni până când fermierii doljeni pot depune cererea unică de plată aferentă anului în curs. Din acest motiv, conducerea APIA Dolj face încă o dată un apel către toţi cei care nu şi-au înaintat cererile să nu lase totul pe ultima sută de metri şi să dea dovadă de cât mai multă promptitudine.

Termen limită, 15 mai!

Fermierii care nu vor depune cererile până la data de 15 mai a.c. nu vor putea beneficia de subvenţii. Programul prelungit vine ca o măsură de sprijin pentru evitarea aglomeraţiei şi a întârzierilor în depunerea cererilor şi conduce la diminuarea timpului necesar fiecărui fermier la completarea şi depunerea cererii unice de plată.

          „Adresăm, pe această cale, rugămintea ca potenţialii beneficiari ai sprijinului financiar să respecte programarea la care au fost invitaţi să depună Cererea unică de plată, iar cei care nu au reuşit să se prezinte la data programată să contacteze de urgenţă Centrul judeţean sau centrele locale APIA Dolj de care aparţin” a precizat Sorin Răducan, director executiv al APIA Dolj.

Următoarele două weekend-uri, program normal la APIA

          La nivel naţional s-a stabilit de către Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale ca până la data de 15 mai 2017 să se lucreze în fiecare zi. Inclusiv în zilele celor două weekend-uri care vor urma. Mai mult decât atât, conducerea APIA Dolj dă asigurări că solicitările fermierilor care vor veni să-şi depună cererea unică de plată vor fi onorate, până la ultima persoană prezentă în sediile APIA Dolj.

5 mai 2017

Stiri si noutati

Incendierea miriștilor, sancţionată
21 iunie 2018

Mai multe instituții s-au grăbit să reamintească, odată cu temperaturile mari înregistrate și cu &...

Micii agricultori, blocați de birocrație
19 iunie 2018

Legumicultorii se împotmolesc atunci când trebuie să depună on-line declarația unică la ANAF. ...

Vezi toate stirile

Galerie foto

Galerie Foto Vezi galerii foto