S-a desfasurat editia 2017 a Sarbatorii “Florii de salcam”, de la Poiana Mare

In organizarea Primariei si a Consiliului Local Poiana Mare, Sarbatoarea Salcamului din acest an s-a desfasurat in data de 14.05.2017, in frumosul si pitorescul cadru natural oferit de Padurea Ilaru. Sarbatoarea a atras o multime de oameni ai locului, inca de la primele ore ale diminetii, vremea fiind insorita toata ziua, aspect care a amplificat dorinta de petrecere a participantilor, care, la apogeul sarbatorii, se ridicau, dupa aprecierile noastre, la peste 2500 persoane. Veniti impreuna cu familia, cu cei dragi si apropiati, atat poienarii cat si cei din satele apropiate au petrecut la un gratar si o bere rece sau la o plimbare in aer liber, urmarind si programul artistic derulat de indragiti cantareti de muzica populara. De asemenea, copiii s-au bucurat de diversele oferte ale bogatului parc de distractii.

Si de aceasta data, organizator si amfitrion al acestei petreceri campenesti a fost primarul comunei Poiana Mare, Marin Vintila, care, cu aceasta ocazie, ne-a declarat urmatoarele: „Am avut noroc de o vreme frumoasa, fapt ce a atras mii de poienari, veniti sa participe la aceasta sarbatoare. Le transmit tuturor sa se bucure alaturi de cei dragi, sa petreaca impreuna si sa fie sanatosi! Tot ce-am organizat, aici, in padurea de salcami Ilaru, este pentru cetateni, pentru bucuria si distractia lor. Aceasta serbare campeneasca a devenit o traditie in comuna noastra, pe care vrem sa o continuam si in anii urmatori!”.

La Sarbatoarea “Florii de salcam”, din Poiana Mare, au participat, in calitate de invitati ai Primarului Marin Vintila, si reprezentanti ai Consiliului Judetean Dolj, precum si parlamentari de Dolj, toti apropiati de oamenii comunei si de primarul acesteia. Cu totii, au apreciat organizarea in frumosul cadru natural al padurii de salcami, precum si numarul mare al participantilor!

16 mai 2017

Album foto

Vezi albumul