Dolj: Peste 8000 țigarete confiscate de polițiștii din Poiana Mare

Polițiști din cadrul Secției 10 Rurală Poiana Mare au pus, ieri, în executare două mandate de percheziție domiciliară, astfel că au descins la două locații din comuna Poiana Mare, Dolj. La locuinţa lui B. Gheorghe, de 54 de ani, din localitate, polițiștii doljeni au identificate 7000 de ţigarete, care nu prezintă timbru cu marcaj fiscal. De asemenea,  la locuinţa lui D. Stelică, de 64 de ani, au fost identificate 1480 de ţigarete fără timbru cu marcaj fiscal.

Oamenii legii au procedat la indisponibilizarea întregii cantități de țigarete în vederea continuării cercetărilor, în cauză cercetările fiind continuate de către polițiști sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării.

(Articol preluat din cotidianul craiovean „Gazeta de Sud”, din 04.08.2017, autor Mariana Butnariu, http://www.gds.ro/Local/Dolj/2017-08-04/dolj-peste-8000-tigarete-confiscate-de-politisti/)

7 august 2017